Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο έχει πλέον δικό του Viber Channel

Τα νέα του ΕΛΜΕΠΑ τώρα και στο Viber!

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση του κοινού με κάθε δυνατό τρόπο, εγκαινιάζει το δικό του Viber Channel.

Στο κανάλι αυτό θα γίνεται ανάρτηση των ανακοινώσεων της κεντρικής ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου (www.hmu.gr) καθώς και των σημαντικότερων ειδήσεων και εκδηλώσεων που δημοσιεύει το ίδρυμα μέσω των λογαριασμών του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter. Απευθύνεται σε όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (Φοιτητές, Καθηγητές, Ερευνητές, Διοικητικό Προσωπικό) στους συνεργάτες του αλλά και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερώνεται για τα νέα και τις δράσεις του Ιδρύματος.

Η συμμετοχή στο Viber Channel του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου είναι πολύ απλή: 1.Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.hmu.gr

2.Εντοπίστε στο επάνω μέρος της ιστοσελίδας το εικονίδιο viber

3.Πατήστε επάνω του διπλό κλικ για να ανοίξει

4.Σκανάρετε με το κινητό σας το QR code που εμφανίζεται (Πρέπει να διαθέτετε ήδη εφαρμογή για σκανάρισμα QR code)

5.Η σελίδα Viber Channel του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου ανοίγει. Πατήστε “Συμμετοχή στο Κανάλι”. Είστε έτοιμοι να πλοηγηθείτε στις πρόσφατες αλλά και παλιότερες αναρτήσεις μας.

Το Viber είναι μία δημοφιλής εφαρμογή messenger για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα (smart phones) η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν γραπτά μηνύματα, εικόνες, βίντεο και να πραγματοποιούν φωνητικές και βίντεο κλήσεις μέσω ίντερνετ. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, η εφαρμογή είναι αρκετά δημοφιλής καθώς μάλιστα υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.

Πρόσφατα άρθρα